DUYURULAR
11 Eylül 2013
BASIN DUYURUSU
OSMANGAZİ’DE SU KESİNTİSİ
BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi İlçesi’nde 12 Eylül Perşembe (YARIN) ve 13 Eylül Cuma tarihlerinde zaman zaman su kesintisi uygulanacak.
BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre; yapılacak içmesuyu çalışmaları nedeniyle Osmangazi İlçesi Yunuseli Mahallesi, Akyıldız Caddesi ve civarında, 12 Eylül Perşembe (YARIN) ve 13 Eylül Cuma tarihlerinde, 08.00 ile 18.00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi uygulanacağı belirtildi.
Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı.
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
Tarih: 11.09.2013 | Okunma sayısı: 536
Erişilebilirlik