İçeriğe geç

DUYURULAR

OSMANGAZİ’DE SU KESİNTİSİ


16 MART 2011

BASIN BÜLTENİ

OSMANGAZİ’DE SU KESİNTİSİ

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında, 17 Mart Perşembe günü (YARIN) Osmangazi İlçesi’nde su kesintisi uygulanacağı belirtildi.
BUSKİ yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre; Osmangazi İlçesi Selamet Mahallesi Vardar Caddesi üzerinde kanalizasyon ve yağmursuyu imalat çalışması yapılacağından, 17 Mart Perşembe günü (YARIN), 08.00 ile 18.00 saatleri arasında, Başaran, Gülbahçe, Koğukçınar ve Selamet mahallelerinde su kesintisi uygulanacağı belirtildi.
Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini bildiren yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

 

Ekler

Tarih: 16.03.2011 | Okunma sayısı: 767