DUYURULAR
4 MAYIS 2012
BASIN DUYURUSU
NİLÜFER’DE SU KESİNTİSİ
BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle, Nilüfer İlçesi’nde 7 Mayıs Pazartesi günü su kesintisi uygulanacağı belirtildi.
BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre, Nilüfer İlçesi Görükle Dumlupınar Mahallesi Pamukkale Cadde’de yapılacak çalışmalar nedeniyle Nilüfer İlçesi Görükle Dumlupınar Mahallesi Atatürk Cadde ile İzmir Yolu arasında kalan bölge ve civarında, 7 Mayıs Pazartesi günü, 08.00 ile 18.00 saatleri arasında su kesintisi uygulanacağı bildirildi.
Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı.
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
Tarih: 04.05.2012 | Okunma sayısı: 955
Erişilebilirlik