İçeriğe geç

DUYURULAR

KESTEL’DE SU KESİNTİSİ

 
29 MART 2013

BASIN DUYURUSU

KESTEL’DE SU KESİNTİSİ

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında, Kestel İlçesi’nde 2 Nisan Salı günü su kesintisi uygulanacak.

BUSKİ yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre; Kestel İlçesi’nde yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle Kestel İlçesi Yenimahalle, Vani Mehmet Mahallesi ve üst kesimleri, Esentepe Mahallesi ile Kestel Toplu Konutları (TOKİ) ve civarında, 2 Nisan Salı günü, 08.00 ile 20.00 saatleri arasında su kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini kaydeden yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

Ekler

Tarih: 29.03.2013 | Okunma sayısı: 897