DUYURULAR
3 ŞUBAT 2011
BASIN BÜLTENİ
GÜRSU’DA SU KESİNTİSİ
BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak altyapı çalışması nedeniyle Gürsu İlçesi’nde 8 – 10 Şubat tarihlerinde su kesintisi uygulanacağı bildirildi.
BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre, Gürsu İlçesi Zafer ve İstiklal mahallelerinde yapılacak içmesuyu şebeke çalışmaları sebebiyle, 8 Şubat Salı ile 10 Şubat Perşembe tarihlerinde 08.00 ile 19.00 saatleri arasında Gürsu İlçesi Zafer, İstiklal ve Kurtuluş mahalleleri Ağaköy, İğdir, Kazıklı, Kumlukalan, Cambazlar, Hasan ve Ada köylerinde su kesintisi uygulanacağı bildirildi.
Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların bildirilen zamandan daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı.
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
Tarih: 03.02.2011 | Okunma sayısı: 632
Erişilebilirlik