DUYURULAR
10 Mayıs 2010
BASIN BÜLTENİ
DEMİRTAŞ’TA SU KESİNTİSİ
BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak altyapı çalışmaları sebebiyle Demirtaş İlçesi’nde 12 Mayıs Çarşamba ile 14 Mayıs Cuma tarihleri arasında su kesintisi uygulanacağı bildirildi.
BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre, Demirtaş Beldesi Barbaros Mahallesi’nde yapılacak içmesuyu şebeke çalışmaları nedeniyle, 12 Mayıs Çarşamba ile 14 Mayıs Cuma tarihlerinde, 08.00 ile 18.00 saatleri arasında Demirtaş Beldesi’nde su kesintisi uygulanacağı belirtildi.
Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları anlık su kesintilerine ve verilmelerine karşı tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanılmaları konusunda uyardı.
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
Tarih: 10.05.2010 | Okunma sayısı: 1.659
Erişilebilirlik