Haberler

BESAŞ çalışanlarına hijyen eğitimi

Font Boyutu

 20 KASIM 2013

BASIN BÜLTENİ

BESAŞ ÇALIŞANLARINA HİJYEN EĞİTİMİ
- TÜRKİYE’NİN ÜÇÜNCÜ BÜYÜK EKMEK ÜRETİM TESİSİ OLAN BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞTİRAKLERİNDEN BESAŞ, BÜNYESİNDE ÇALIŞAN 192 PERSONELİNE HİJYEN EĞİTİMİ VERDİ.

BURSA - Türkiye’nin üçüncü büyük ekmek üretim tesisi olan Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BESAŞ, bünyesinde çalışan 192 personeline hijyen eğitimi verdi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği´nin ortaklaşa düzenlediği protokol kapsamında düzenlenen eğitim programı, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleşti. Besaş’ta çalışan 192 kişinin Hijyen Eğitimleri sonunda yapılan sınavlarda başarılı olanlara sertifikaları verildi. Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürü Erdal Kuzucu, Gıda Kontrol Görevlisi Mühendis Hilal Günalp ve Gıda Kontrol Görevlisi Mühendis Hüdaverdi Doğanlı’nın öğretici olarak görev aldığı eğitimlerde, üretimden tüketiciye sunuma kadar mamulün tüm aşamalarında hijyen kuralları hakkında bilgiler verildi.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

Tarih: 20.11.2013 | Okunma sayısı:2498

Haber Foto Galeri
Tüm ekleri indir